Epson demonstrerer SureColor inkjetprinternes alsidighed på FESPA 2014

Epson viser alsidigheden og produktiviteten for serien af SureColor inkjetprintere på FESPA 2014 (20.-23. maj, Messe Munich) sammen med de seneste vandbaserede storformatprintere til produktion

Epson demonstrerer SureColor inkjetprinternes alsidighed på FESPA 2014

April 2014 – Besøgende på Epson standen (Hal B2, Stand 310) kan se mange værditilførende applikationer printet på en bred vifte af medier:  signage, POS, bilfoliering, décor, beklædning, T-shirts, gaver og reklameprodukter.

Designet til at levere maksimum kvalitet, produktivitet, fleksibilitet og lave ejeromkostninger bliver hele serien af SureColor printere demonstreret. Dette omfatter: tre 64" SureColor SC-S bredformat signage printere; tre SureColor SC-F dye sublimationsprintere (44" og 64") - herunder den nye SureColour SC-F7100 - og SureColor SC-F 2000 direkte-til-stof printer.

Epson SureColor - muligheder og fleksibilitet
Epson viser en vifte af høj-anslags, høj-kvalitets og holdbar signage og POS printet af SureColor SC-S30600, 50600 og 70600 64", rullefødede printere. Med mulighed for forskellig produktivitet og fra 4-10 farver, inklusive hvid og metal, demonstrerer SureColor S seriens printere omkostningseffektiv, højhastigheds produktivitet med print på en vifte af materialer så som vinyl, canvas, klar film, fotografisk papir og en række bannermedier. Kombinationen af Epsons UltraChrome GSX blæk og velafprøvede Micro Piezo TFP printhoved giver skarphed, fine detaljer og bløde overgange ved opløsninger op til 1440 x 1440 dpi.

Epson viser også soft signage, beklædning, gaveartikler og reklameprodukter for at demonstrere fleksibiliteten ved SC-F seriens dye sublimationsprintere. Disse er de første dye sublimationsprintere fra Epson og de første i denne sektor, hvor hver eneste komponent er designet og fremstillet af kun et firma. Som resultat af dette er kvalitet, ydeevne og pålidelighed optimerede til maksimum produktiv oppetid og indtjening. Printerne bruger Epson UltraChrome DS blæk, en specielt udviklet ny, vandbaseret blæk, som producerer enestående billeder med levende farver, intense sorte farver, skarpe rids og bløde farveovergange. Og sidst men ikke mindst demonstrerer Epsons første direkte-til-stof printer –  SureColor SC-F2000 – hurtig, effektiv T-shirt printning.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Danmark, siger: “Epson på FESPA bliver et ‘must-see’ for dem, som vil investere i høj pålidelighed og høj kvalitet i den nye generation af storformatprintere for at øge deres forretning. Epson bruger $2 mio. om dagen på R&D og over de seneste 2 år har vi annonceret 10 succesfulde, nye produkter på det professionelle printmarked og introduceret vores innovative PrecisionCore printhovedteknologi. Vores mål er at levere kvalitet, pålidelighed og produkter med værdi for pengene til vores kunder for at sætte dem i stand til at skabe ekstra værdi til deres print og for at øge deres indtjening i deres forretninger.”

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com