Epson danner team med fremstormende textildesigner, som printer pudebetræk ‘til ordre’ på Heimtextil

Epson danner team med fremstormende textildesigner, som  printer pudebetræk ‘til ordre’ på Heimtextil

12. januar 2015 - På Heimtextil denne uge viser Epson, hvordan de levende oliemalerier, produceret af Bryony Benge-Abbott, bliver omdannet til en serie og til smuk boligudstyr ved at bruge den innovative serie SureColor inkjetprintere. Hver dag viser Bryony også, hvor nemt det er at printe pudebetræk på kort tid ved at bruge Epson SureColor SC-F2000 direct-to-fabric table-top printeren.

På Heimtextil, bruges ‘Blooming Bryony Designs’ på hele Epsons stand (F15 hal 4) - på væggene, som gardiner, på borde, stole og puder - og det hele er printet ved at bruge Epson SureColor printere.

“Epson SureColor teknologi har givet mig friheden til at opdage nye måder at producere en vifte af ‘Blooming Bryony’ décor produkter, som jeg ikke før troede var mulige,” siger Bryony. “Mine designs er inspireret af naturen og indarbejder overdådige farver med delikate motiver, og det er meget vigtigt, at de overføres til textiler og andre medier nøjagtig, som jeg skabte dem. Ved at bruge Epson SureColor printere kan jeg eksperimentere med forskellige medier for at skabe højkvalitetstapet og -textiler til gardiner, puder og møbelpolstring. Muligheden for at printe relativt små mængder af et specielt design betyder, at jeg kan producere nøjagtig, hvad jeg har brug for, når jeg har brug for det, og jeg kan nemt printe til ordre. Jeg kan teste mit design og reagere på trends i markedet uden fare for at ligge inde med uønsket lager. Før i tiden mente jeg, at digital printteknologi var forbeholdt store organisationer, men Epson har udviklet printere, som giver små designvirksomheder som min muligheden for at føre mine designs i mange nye, kreative retninger. Faktisk synes der ikke at være nogen grænser.”

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: “Vores inkjetteknologi er designet til at give textildesignere og -producenter det ultimative i kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed og det hele til en overkommelig pris. Vi tilbyder en serie printere og blæk, som giver mulighed for flere løsninger, som kan tilpasses specifikke applikationer og produktionskrav fra entry level med små volumener - til professionel brug med store volumener.”

For mere information om Epson på Heimtextil, se: www.epson.eu/heimtextil

For mere information om Blooming Bryony Designs, se: www.bloomingbryonydesigns.com,

Billedtekst: Bryony Benge-Abbott omdanner sin kunst til pudebetræk på få minutter ved at bruge Epson SureColor SC-F2000 printeren.

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/

For yderligere information kontakt:
Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu. Mobil: 23 44 84 04. Kontor: 44 50 85 85.