Epson bringer storskærmsoplevelsen ind i hjemmet med to nye 4K-laserprojektorer

EH-LS11000W og EH-LS12000B har nye forbedrede funktioner, herunder 4K-opløsning og en laserlyskilde

Epson bringer storskærmsoplevelsen ind i hjemmet med to nye 4K-laserprojektorer

Epson bringer storskærmsoplevelsen ind i hjemmet med to nye 4K-laserprojektorer

EH-LS11000W og EH-LS12000B har nye forbedrede funktioner, herunder 4K-opløsning og en laserlyskilde
 
Epson har introduceret to nye avancerede hjemmebiografprojektorer, der er ideelle til filmentusiaster og gamere, der ønsker en omsluttende storskærmsoplevelse. Med Epsons laserlyskilde og en ny 4K-billedbehandlingschip, der leverer 4K-opløsning, tilbyder disse projektorer høj lysstyrke, høj billedkvalitet og fleksibilitet. De nye projektorer leverer den ultimative hjemmebiografoplevelse og leveres med en række funktioner, der gør dem perfekte til filmaftener, streaming, sportsbegivenheder og spil.
 
Tilhængere af storskærme vil nyde disse kraftige projektorers imponerende displays. En kombination af avancerede teknologier leverer fremragende billedkvalitet med et højt dynamisk kontrastforhold på 2.500.000:1, 4K-opløsning, (8,3 mio. pixels), HDR10+ support, 3LCD og en laserlyskilde. Det er nemt at opnå en nøjagtig visning med motoriseret objektivforskydning og zoomobjektiv.
 
Epsons 3LCD-teknologi giver dig mulighed for at undgå "regnbueeffekten", og brugere kan nyde livagtige farver takket være et lige højt output for hvidt og for farvet lys på 2.700 lumen på EH-LS12000B og 2.500 med EH-LS11000W. Understøttelse af HDR10 viser flere detaljer og mere dybde, så du får mere naturlige og endnu stærkere farver. Du kan se definerede detaljer i skyggerne med det høje kontrastforhold på 2.500.000:1, hvilket giver dybere sorte nuancer. Med 4K-billedinterpolation, 4K-superopløsning og adaptiv gammakorrektion/automatisk kontrastforbedring er den ultimative hjemmebiografoplevelse lige ved hånden.
 
Spil på op til 4K med 120 billeder pr. sekund, og sammen med inputforsinkelser på under 20 ms får seriøse gamere mulighed for at drage fuld fordel af den nyeste generation af spillekonsoller og endnu bedre gaming-pc'er.
 
Den langtidsholdbare laserlyskilde i EH-LS12000B og EH-LS11000W kræver ikke kun lavere strømforbrug men leverer også hjemmeunderholdning i op til 10 år¹.
 
Installationen af begge projektorer er nem og præcis med motoriserede optikker inklusive et motoriseret 2.1 x optisk zoom, motoriseret fokus og en motoriseret objektivforskydning på ± 96,3 % lodret og ± 47,1 % vandret. Du kan nemt se indhold i det rigtige formatforhold ved at gemme dine ti foretrukne formater. Projektorerne er også kompatible med Calman-software til farvekalibrering. 
 
Rasmus Nielsen, Sales Manager, Professional Displays, Epson Danmark, udtaler: "Med flere og flere mennesker, der tilbringer tid hjemme sammen og nyder film eller endda spil som familie, er disse projektorer ideelle til alle, der ønsker at tage deres visningsoplevelser til det næste niveau. Flere husholdninger har nu dedikerede hjemmebiograflokaler eller lokaler, der er store nok til at nyde den biografoplevelse på storskærm, som disse projektorer kan levere."
 
EH-LS12000B og EH-LS11000W kan leveres fra oktober 2021.
 
Nye nøglefunktioner:
4K-opløsning (8,3 mil pixels)
Over 2.500.000:1 dynamisk kontrastforhold
Farverum DCI>85 %
4K-superopløsning
4K-billedinterpolation
Sceneadaptiv gammakorrektion
Øjeblikkelig slukket
Laserlyskilde
HDMI 2.1 (4K/120Hz)
Baseret på, at du ser indhold fem timer hver dag med projektoren indstillet til strømsparetilstand.