Epson bringer fotografisk printkvalitet og fleksibilitet til nye højder på Photokina

På standen viser både et professionelt fotostudie og paneldiskussioner de besøgende, hvor nemt det er at producere den bedste kvalitet print på papir, kanvas, film, metal, stof og 3D tilbehør med brug af Epsons seneste inkjetprintere

Epson bringer fotografisk printkvalitet og fleksibilitet til nye højder på Photokina

August 2016 - Epson demonstrerer kvaliteten og fleksibiliteten fra vores scannere, inkjetudskrivning og smart glass teknologi til adskillige billedapplikationer på Photokina (B011, hal 2.2, den 20.-25. september 2016). Besøgende kommer til at se hele linjen af Epsons allerseneste produkter. Du kan se, hvordan hjemme- og professionelle fotospecialister kan producere enestående kvalitetsbilleder på en bred vifte af medier, og de besøgende kan komme ud i en verden af Augmented Reality ved at bruge Epson Moverio smart glasses.

Samtidig med fremvisning af Epsons store serie af professionelle, højtydende løsninger for foto og fine art udskrivning går Epson videre end de traditionelle fotomedier på udstillingen og viser, hvor nemt det er at bruge vores markedsledende inkjetprintere til at overføre billeder på kanvas, T-shirts, metalpaneler og 3D emner for at skabe fotopersonaliserede produkter. Epson er i samarbejde med ledende software-, færdiggørelses- og applikationsspecialister på standen for at vise, hvordan en vifte af kreative fotos og fine art produkter kan produceres hurtigt og nemt.

For yderligere at hjælpe de besøgende til at lære om de seneste billedmanipulations- og printteknikker er Epson på standen vært for daglige paneldiskussioner. Epsons billedeksperter kommer med de bedste industrispecialister for at give råd om emner så som: Hvordan printer man på medier med optisk lysner; den bedste måde at digitalisere dine gennemsigtige og historiske diasbilleder; og hvordan man finder det bedste medie til produktion af højeste kvalitet fotografier eller fine art print.

Skabt til at møde forskellige behov fra nutidens forbruger og den professionelle billedindustri leverer alle Epsons inkjetprintere det bedste inden for ny kvalitet, alsidighed, opkoblingsmuligheder og produktivitet. Standen er opdelt i applikationsområder for at sætte den besøgende i stand til at fokusere på specifikke demonstrationer og med eksperter ved hånden, som kan give praktisk information og yde vejledning. Højdepunkter omfatter:

Det ultimative i hjemme- og professionel fotoudskrivning: Se Epsons seneste inkjetprintere fra multifuktion, scan og print, seks-farve desktop A4 modeller til storformat 10-farve, 44-tommer printere. Alle er skabt til at levere enestående kvalitet og nem brug, og med blæksæt som producerer fantastiske print med levende farver, fine detaljer, dybe og rige sorte farver, glidende overgange, konsistent reproduktion og smukke sort-hvide fotos.

Højkvalitets, højproduktion foto og fine-art udskrivning: Oplev enestående kvalitet produktions foto og fine-art udskrivning i op til 64-tommer bredde med SureColor SC-P10000/P20000 storformatprinterne. Digitale informationspartnere er for første gang med Epson på Photokina for at demonstrere dobbeltsidede udskrivningsløsninger til fotobøger med DGI systemet, hvor to SureColor SC-P10000 modeller fremvises.

Multibrug minilaboratorier: Designet med henblik på at give kommercielle fotografer og fotoforretninger den ultimative kvalitet og nemme brug demonstrerer Epson SureLab D30000SR og DR, SureLab D7 Studio mikrolaboratorie og SureLab SL-D700 kompakte inkjet produktionsprintere. Med muligheden for at producere en vifte af fotos, kort, invitationer, foldere og reklamebrochurer på en bred vifte af medier og formater, herunder glossy, lustre og mat rullepapir op til 1 m lang, er SureLabs nogle yderst fleksible profitcentre.

Kvalitetsfotos og fine art udskrivning på kanvas: Se højvolumen, professionel kanvasudskrivning og rammeproduktion med brug af 64-tommer Epson SureColor SC-S80600 printeren, Fotoba automatisk afskæringsløsning og MH&P Stretchmaster ST60/60. Innovativ, letvægts kanvasudskrivning bliver vist ved brug af den vandbaserede SureColor SC-T7200 efterfulgt af udspænding på Adventa kartonrammer.

Billeder på T-shirts, metaloverflader og 3D objekter: For at vise fleksibiliteten af Epsons SureColor SC-F dye-sublimationsprintere til produktion af højkvalitetstekstiler og reklameprodukter demonstreres et udvalg af yderst kreative applikationer. Billeder udskrives på T-shirts ved brug af SureColor SC-F2000 direct-to-textile printeren, som giver en komplet design- og printservice alt-i-et. Fotoudskrivning på 3D produkter herunder hjelme, tilbehør, telefon-/tabletomslag og promoprodukter, vises ved brug af SureColor SC-F6200 printeren og i samarbejde med 3D sublimationsekspert SubliTec. Epson samarbejder også med ChromaLuxe for at vise fotoudskrivning på metalpaneler for enestående, hårde medier ved brug af SC-F6200.

Epsons Photokina microsite (www.epson.eu/photokina) opdateres regelmæssigt med seneste information om, hvad du kan se, opleve og lære på Epsons stand.

Join the conversation: #epsonphotokina
Instagram: @epsoneurope
Facebook: @EpsonDE @EpsonUK  @EpsonFrance  @Epson.Italia

Notes to Editor

Images: Click on image to download high resolution jpeg or request from debbie@splashpr.co.uk

About Epson

Epson is a global technology leader dedicated to connecting people, things and information with its original efficient, compact and precision technologies. With a lineup that ranges from inkjet printers and digital printing systems to 3LCD projectors, smart glasses, sensing systems and industrial robots, the company is focused on driving innovations and exceeding customer expectations in inkjet, visual communications, wearables and robotics.

Led by the Japan-based Seiko Epson Corporation, the Epson Group comprises more than 67,000 employees in 90 companies around the world, and is proud of its contributions to the communities in which it operates and its ongoing efforts to reduce environmental impacts.

www.global.epson.com

About Epson Europe

Epson Europe B.V., based in Amsterdam, is the Group’s regional headquarters for Europe, Middle-East, Russia, and Africa. With a workforce of 1,700 employees, Epson Europe’s sales for fiscal year 2015 were 1,577 million Euros. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050  

http://eco.epson.com/