Epson annoncerer undersøgelser, som viser, hvorfor skærmstørrelse betyder noget

Nye laserprojektorer med ultrakort projicering understøtter Epsons forpligtelse over for alle elevers ret til lige uddannelse

Epson annoncerer undersøgelser, som viser, hvorfor skærmstørrelse betyder noget

Efter sidste års undersøgelse i USA annoncerer Epson i dag nye resultater fra Radius Global Market Research, der evaluerede læsbarheden af indhold, der vises på 70-tommer skærme i klasselokaler i gennemsnitsstørrelse i Singapore og Storbritannien. I henhold til undersøgelserne synes mere end 50 % af eleverne i hvert land, at det indhold, der blev vist på 70-tommer skærme, var svært at læse, og mere end halvdelen af eleverne skrev mindst et element forkert ned, som de havde set på en 70-tommer skærm.

I Storbritannien blev undersøgelsen f.eks. udført med 119 elever i alderen 12 til 22, der var opdelt i grupper på ca. 30. Eleverne blev bedt om at læse typisk uddannelsesmæssigt indhold, herunder diagrammer og tekstbaserede oplysninger, der blev vist på en af de mest sælgende 70-tommer fladskærme i et traditionelt klasselokale på 8,3 gange 8,4 meter, og derefter notere seks korte strenge af oplysninger, baseret på hvad de så. Lignende undersøgelser blev udført i et klasselokale i gennemsnitsstørrelse i Singapore.

Forskningsresultater understøtter 4/6/8-reglen for anbefalinger til skærmstørrelse. Denne regel er en mangeårig, uformel vejledning, der normalt bruges af AV-integratorer og -installatører til at bestemme den rette størrelse af skærme til forskellige miljøer, herunder klasselokaler, konferencelokaler og store lokaler. Se den vedhæftede fil, hvis du ønsker yderligere oplysninger (185 KB) PDF om undersøgelser og 4/6/8-reglen.

"Når det drejer sig om at vælge den bedste skærm til dit klasselokale, er det vigtigt, at den er stor nok til, at alle elever i lokalet tydeligt kan læse, hvad der vises på den," udtalte Yasunori Ogawa, COO for Epsons Visual Products Operations Division. "Dette er altafgørende for hver enkelt elevs succes. Den nye EB-710Ui og andre avancerede, interaktive skærme og projektorteknologier fra Epson er designet med underviserinput og gør lyse, samarbejdsbaserede læringsmiljøer til en realitet."

Forskningsresultaterne afsløres, samtidig med at Epson annoncerer den seneste generation af laserprojektorer med ultrakort projicering, der er designet til at forbedre kvaliteten af uddannelsesmæssig læring. Den nye laserprojektor, Epson EB-710Ui med ultrakort projicering, der vil være rullet ud i hele verden i slutningen af oktober, kan levere bedre synlighed i klasselokalet for billeder i stor størrelse på op til 100 tommer. Ud over den store skærmstørrelse introducerer EB-710Ui en lysstyrke på 4.000 lumen og WUXGA-opløsning, der gør det muligt at bruge den til at vise uddannelsesmæssigt indhold på højt niveau i klasselokaler over hele verden. EB-710Ui har desuden en laserlyskilde, der leverer ensartet ydeevne og frigør kunder fra bekymringer om udskiftning af pærer.

Epsons 3LCD-laserprojektorer med ultrakort projicering kan ses på InfoComm 2017 blev afholdt i Orlando i USA fra den 14. til den 16. juni. Epsons produkter blev vist ved stand 1642 og W204B.

Du henvises til dit lokale Epson websted, hvis du ønsker oplysninger om Epsons produkter.
http://global.Epson.com/web_sites.html

* Bemærk, at produktnavne og tilgængelighed varierer efter region.