Epson annoncerer to nye 6-farve, premium EcoTank printere til fotografer og kreative entusiaster

•Multifunktionsprintere med 6-farve Claria ET Premium blæk •Bred vifte af trådløse opkoblings- og mediemuligheder •Ultralave løbende omkostninger og patronfri brug gør dem brugbare til hele familien

Epson annoncerer to nye 6-farve, premium EcoTank printere til fotografer og kreative entusiaster

EcoTank ET-8500

Epson annoncerer to nye 6-farve, premium EcoTank printere til fotografer og kreative entusiaster

April 2021 - Epson introducerer to nye, patronfri, premium EcoTank modeller til kreative entusiaster. Perfekte til ivrige amatørfotografer printer de trådløse, multifunktions EcoTank ET-8500 og ET-8550, som bruger 6-farve Epson Claria ET Premium blæk, enestående fotos og dokumenter til utroligt lave løbende omkostninger. De inkluderer en serie af moderne opkoblingsmuligheder, som hele familien vil nyde.

Begge nye printere leveres med det nye 6-farve Epson Claria ET Premium blæksæt til at skabe højkvalitets, langtidsholdbare fotos til kant i op til A4 størrelse med ET-8500 og op til A3+ med ET-8550. Foto sort og den nye foto grå blæk gør det nemmere at opnå detaljerede, højkontrast sort-hvide fotos med smuk toning, og pigment sort blæk sikrer skarp tekst, når der udskrives dobbeltsidede dokumenter på almindeligt papir. Det gør disse printere til et fantastisk valg til enhver opgave i dit hjem.

Amatørfotografer og kreative hobbymennesker vil sætte pris på de højst fleksible muligheder for mediehåndtering for de to nye printere. Med fem muligheder for papirfødning er der ingen ende på de kreative projekter, disse printere kan levere. Du kan ikke bare printe direkte på egnede CD'er og DVD'er, du kan også opbevare fotostørrelse og A4 papir i de 2 frontbakker, hvilket sikrer, at din printer altid er parat til start. Bakken bagpå giver dig også mulighed for at printe på A4 medier så som kunstpapir og kort eller op til A3+ med ET-8550. Yderligere betyder den bageste papirføder med lige papirgang, at du kan printe på medier i op til 1,3 mm tykkelse og 2 m lange og op til A4 i bredden for ET-8500 eller op til A3+ i bredden med ET-8550.

Disse nye, premium EcoTank printere slutter sig til Epsons prisvindende linje at patronfri, genopfyldelige tankprintere, som dette år nåede op på et globalt salg på 50 mio. enheder. De leverer ultralave omkostninger pr. side takket være EcoTanks innovative, patronfri opfyldningssystem med nem brug og flasker uden griseri. ET-8500 og ET-8550 giver dig mulighed for at printe op til 2.300 højkvalitets fotos med et sæt blækflasker1. Billederne har levetid op til 300 år, når de opbevares i et album2. Med Micro Piezo varmefri teknologi kan du nyde konsistent højhastighedsudskrivning med stærkt reduceret strømforbrug og mindre behov for udskiftning af dele, hvilket hjælper med at spare tid, penge og planeten!

Wi-Fi opsætning og friheden til at printe eller scanne fra hvor som helst har aldrig været nemmere, da disse printere er mellem de første EcoTanks, som har Epson Smart Panel. Epson Smart Panel app3 omskaber dine iOS® eller Android™ mobile enheder  til en controller til printeren, hvilket gør det nemt for hele familien at opsætte, holde øje med, printe, scanne og meget mere fra din håndholdte enhed. ET-8500 og ET-8550 gør også print fra SD kort og USB flash drives mulig ved hjælp af den store, 10,9 cm farveberøringsskærm. Med fuld Wi-Fi, Wi-Fi Direct og Ethernet opkobling er det nemt og ligetil at integrere begge printere i dit eksisterende hjemme set-up.

Julian Maddock, product manager i Epson Europe, siger: "Disse printere er fantastiske nyheder for fotografer og kreative entusiaster. De er vores første multifunktions EcoTank printere, som har 6-farve Claria ET Premium blæk til levering af højkvalitets fotos og kunst på en bred vifte af medier. Deres ultralave løbende omkostninger og nemme brug med patronfri udskrivning gør dem ideelle til print af hverdagsdokumenter, som hele familien kan nyde."

EcoTank ET-8500 og ET-8550 er allerede på markedet.

NøglepunkterET-8500ET-8550
FunktionerA4 print, A4 kopi, A4 scan A3+ print, A4 kopi, A4 scan
Scanneropløsning1200 dpi12 dpi
Printerfarver HvidSort
Størrelse (B x D x H mm) 403 x 369 x 162523 x 379 x 169
Nyt 6-farve blæksæt med Photo dye sort, grå og CMY. Samt pigment sort til almindeligt papir og kunstmedierEpson Claria ET Premium blæk 1 sæt udskiftningsblæk = 2.300 fotos1Epson Claria ET Premium blæk 1 sæt udskiftningsblæk = 2.300 fotos1
10,9 cm farveberøringsskærmxx
To frontpapirbakkerA4 og fotostørrelseA4 og fotostørrelse
Bakke bagpå til tykkere medierOp til A4 størrelseOp til A3+ størrelse
Lige papirgang bagpå til medier i op til 1,3 mm tykkelse og op til 2 m langeOp til A4 breddeOp til A3+ bredde
Motoriseret outputbakkexx
MobiludskrivningEpson Smart Panel app og Apple AirPrint og MoprEpson Smart Panel app og Apple AirPrint og Mopr
Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet og USB opkoblingxx
Printhastighed for fotos (10x15 cm)25 sekunder25 sekunder
A4 ISO printhastighed (sort/farve)16/12 ppm516/12 ppm5
1 Anførte ydeevner er ekstrapolerede baseret på ISO/IEC 29103 mønstre med Epsons metodologi til print af 10x15 cm fotos og IKKE baseret på ISO/IEC 29102. Anført ydeevne kan variere afhængig af de billeder, du printer, og papirtype, du bruger, intervallet af dine print og miljømæssige forhold, så som temperatur. Ved opsætning af printeren bruges der en vis mængde blæk til at fylde printhovedets nåle, derfor kan ydelse for opstartssæt være lavere.

2 Levetid for print er baseret på accellereret test af print på specialmedier opbevaret i arkivlommer i et album. Faktisk levetid for print kan variere i henhold til medie, de printede billeder, fremvisningskonditioner, lysintentsitet, luftfugtighed og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke holdbarhed for print.

3 Epson Smart Panel og Epson Creative Print kræver trådløs opkobling og Epson printapps. Epson Email Print, Epson Scan-to-Cloud og Epson Remote Print Driver kræver en internetopkobling. For mere information, understøttede sprog og enheder se Epson website.

4 Kompatible, operative systemer for mobile enheder - for iOS: 11.0 eller senere; for iPadOS®: OS 11.0 eller senere; for Android: 5.0 eller senere

5 Bestemt i henhold til ISO/IEC 24734, som viser gennemsnit af ESAT fra kontorkategorientesten for standardsimplex. For mere information se www.epson.eu/testing