Epson annoncerer nye, avancerede produkter på IFA 2014

Epson udvider projektorsortimentet for hjemmebiografer og præsenterer verdens mindste bærbare inkjetprinter

Epson annoncerer nye, avancerede produkter på IFA 2014

5. september 2014 – I dag lancerer Epson, verdens førende inden for innovation og teknologi, en ny række produkter på IFA 2014 (Berlin), herunder verdens mindste og letteste A4-inkjetprinter[1], WorkForce WF-100W. Epson har været førende på markedet siden 2001[2] og lancerer også tre nye 3LCD-projektorer i høj kvalitet til hjemmebiografer med forbedrede funktioner, der leverer en tydelig og farverig storskærm til hjemmeunderholdning.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "IFA er en fantastisk mulighed for os til at præsentere vores seneste innovationer, da det er mødested for nøgleforhandlere, købere og eksperter fra branchen og medierne. WF-100W er en ny kategori for os – og verdens første – der er designet til at afhjælpe et vigtigt behov for kunderne – udskrivning på farten. Og med EH-TW6600W, EH-TW6600 og EH-TW570 er vi glade for igen at hæve niveauet for billedkvalitet med de nyeste 2D- og 3D-biografoplevelser for fans af hjemmeunderholdning."

WorkForce WF-100W, verdens mindste og letteste A4-inkjetprinter, er også let at transportere. Den har et indbygget batteri, der kan oplades overalt via USB eller den medfølgende strømadapter. Den måler 309 x 154 x 61 mm og vejer kun 1,6 kg. Det er også den eneste bærbare printer, der har en LCD-skærm og pigmentbaseret blæk til alle farver og udtværingsfri udskrifter.  WF-100W er også helt utrolig nem at bruge, da den er den eneste bærebare printer med Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-tilslutning1 og er udstyret med Epson Connect, som omfatter Epson iPrint og Email Print[3]. Den er også kompatibel med Google Cloud Print og Apple AirPrint[4].

Det er derfor, WF-100W er ideel for sælgere, private reparationsspecialister og andre virksomheder, der skal kunne udskrive dokumenter, fakturaer og kontrakter, når de er væk fra kontoret. Den kan nemlig bruges i en bil, et privat hjem eller på klientens kontor. Selvom WF-100W er designet til et liv på farten, kan dens Wi-Fi-tilslutning og størrelse også gøre den til et tiltrækkende valg for kontorer, der gerne vil have en æstetisk udseende og lille printer.

Hjemmebiografentusiaster vil blive imponerede over de nye hjemmebiografprojektorer i høj kvalitet, som leverer HD-teknologi for storskærme med skarpe, farverige billeder og giver mulighed for en spændende hjemmeunderholdningsoplevelse.

EH-TW6600W og EH-TW6600 – de nye hjemmebiografprojektorer er også ideelle til storskærmsunderholdning – både for fans, der vil se det sidste nye fuld HD-indhold, og for nybegyndere på hjemmebiografmarkedet. Disse to nye, økonomiske projektorer i høj kvalitet er perfekte til hjemmebiograf, sport og spil, da de er udstyret med alle de samme funktioner som en mere avanceret projektor – til en overkommelig pris. De to 1080p-projektorer leverer skarpe, regelmæssige, virkelighedstro billeder med overlegen lysstyrke og 2 og 3D og lige højt output for hvidt og farvet lys med syv nøjagtige farvetilstande og automatisk farveoptimering. Nem at bruge og installere med objektivforskydning, så den kan opsættes i næsten ethvert lokale. Selv uerfarne brugere kan have glæde af alle fordelene umiddelbart efter at have købt den. 

EH-TW570 er udstyret med den nyeste 720p HD-ready 3LCD-teknologi til at se og afspille 2D- og 3D-indhold og er den største projektor i Epsons hjemmebiografsortiment med 3.000 lumen og lige højt output for hvidt og farvet lys. Den har fire farvetilstande, som sikrer projicering i højeste kvalitet i alle miljøer, samt to 3D-farvetilstande. Den langtidsholdbare lampe til 5.000 timer i normaltilstand og 6.000 timer i strømsparetilstand betyder, at spillere, filmentusiaster og sportsfans kan have glæde af længere tid mellem udskiftninger.

WF-100W-printeren leveres fra november. Alle nye hjemmebiografprojektorer leveres fra september.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com

 

[1] I sammenligning med andre inkjetprintere til A4 på markedet i august 2014. Produktdimensioner, vægt og specifikationer som oplyst på producenternes websteder

[2] Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[3] Epson iPrint kræver en trådløs tilslutning. E-mailudskrivning kræver en internetforbindelse. Find flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge os på www.epson.dk/connect

[4] AirPrint-aktiverede printere fungerer sammen med iPad (alle modeller), iPhone (3GS eller nyere) og iPod touch (3. generation eller nyere), der kører den nyeste version af iOS. AirPrint og AirPrint-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc.