Epson annoncerer fleksible og miljørigtige projektorer

Giv møderne liv med livagtige farver

Epson annoncerer fleksible og miljørigtige projektorer

December 2013 –Epson, verdens førende producent af projektorer[1], præsenterer omkostningseffektivt sortiment[2] af 3LCD-projektorer, der er rettet mod små og mellemstore mødelokaler samt uddannelsesinstitutioner. EB-S03, EB-X03 og EB-W03 tilbyder nye funktioner, herunder Wi-Fi-kompatibilitet[3] og giver fuld valuta for pengene. De kan leveres fra 1. januar 2014.

Dette sortiment tilbyder forøget lumen og nye funktioner, CUD (Colour Universal Design), HDMI-indgang, A/V Mute og en vandret keystoneskyder. Et lige højt output for hvidt og farvet lys leverer op til tre gange mere lysstærke farver[4], hvilket betyder, at du ikke behøver at lukke persiennerne selv i dagslys. De er nemme at bruge og har et forbedret kontrastforhold på 10.000:1 og viser skarpe, tydelige billeder.

Peter Ravnhøj, Country Manager hos Epson Danmark, siger: “Vi har lyttet til ønskerne hos vores kunder  med hjemmekontorer og introducerer den nye moderatorfunktion. Vi har sikret, at hele sortimentet kan sluttes til enten et kabelforbundet eller et trådløst netværk for at gøre brug af indholdsdeling – noget du kun sjældent ser på dette prisniveau".

Som reaktion påden voksende tendens til informationsdeling fra smarte enheder, laptops og tablet-pc'er fungerer disse projektorer med iProjection-programmet til iOS- og Android-enheder. Den gør det muligt nemt at dele oplysninger fra disse enheder via projektoren. Du finder flere oplysninger om iProjection ved at besøge www.epson.eu/iprojection.

Miljøvenlige funktioner

Denne serie har en ny miljøfane på menuskærmen, hvor du kan angive og få vist alle miljøfunktioner på et sted for på længere sigt at hjælpe med at reducere miljøpåvirkning og spare penge.

Den automatiske lampenedblændingsfunktion justerer lampens lysstyrke i overensstemmelse med lysstyrken på det viste billede, hvilket tilbyder fordele i form af reduceret strømforbrug og mindre udgifter og reduceret miljøpåvirkning, samtidig med at der vises forbedringer i kontrastforholdet. A/V Mute-funktionen og dvaletilstand gør det muligt for projektoren at skifte til superlav lysstyrke, idet lampens watt-forbrug nedsættes med 70 procent, når denne funktion anvendes.

Brugervenlig

Samtidig betyder understøttelse af HDMI-indgangen, at HD-video og -lyd nemt afspilles, uanset om projektoren bruges tilforretning, uddannelse eller til underholdning.

Placeringsfleksibilitet opnås via Epsons unikke vandrette keystoneskyder og automatisk lodret keystonekorrektion, så du altid får et firkantet billede.

Takket være Epsons CUD (Colour Universal Design) kan farveblinde brugere nemt få vist og betjene kontrolpanelet. LED-farver og tydelige, intuitive menuikoner på projektorens kontrolpanel betyder, at betjening er ukompliceret for alle brugere.

EB-S03, EB-X03 og EB-W03kan leveres fra 1. januar 2014.

Nøglefunk-tioner:EB-S03EB-X03EB-W03
Lige højt output for hvidt og farvet lys (lumen)2.7002.7002.700
OpløsningSVGA●GAWXGA
HDMI-indgang
Vandret keystoneskyder
Automatisk lodret keystone-korrektion
Trådløst netværkTrådløst (tilvalg)Trådløst (tilvalg)Trådløst (tilvalg)
A/V Mute
Miljøindstilling
ZoomDigital1,2 x optisk zoom1,2 x optisk zoom
VGA-indgang111
Højttaler1 watt1 watt1 watt
Epson Network ProjectionKræver trådløst LAN (tilvalg)Kræver trådløst LAN (tilvalg)Kræver trådløst LAN (tilvalg)
CUD (Colour Universal Design)
 

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/

 

[1]Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2012.

[2]Erstatter : EB-S02, EB-S02H, EB-X02, EB-W02

[3]Trådløs funktion er en tilvalgsfunktion, der er tilgængelig i de 27 medlemslande i EU, ud over Kroatien, Island, Norge, Saudi-Arabien, Schweiz, Tyrkiet og de Forenede Arabiske Emirater. Ret til ændringer forbeholdes.

[4]Sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip til erhvervs- og uddannelsesbrug og baseret på NPD-data, fra juli 2011 til juni 2012. Farvelysstyrke (Colour Light Output) målt i henhold til IDMS 15.4. Farvelysstyrke vil variere afhængig af forhold i forbindelse med brug. Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du besøge www.epson.eu/CLO