Epson annoncerer farvesublimeringsprinteren SureColor SC-F6300 med lav vedligeholdelse

Fremstil nemt trykte tekstiler og kampagneartikler i høj kvalitet

Epson annoncerer farvesublimeringsprinteren SureColor SC-F6300 med lav vedligeholdelse

20. juni 2019- Epson lancerer den nye, 44 tommer SC-F6300-farvesublimeringsprinter, som bygger på dens forgængers, SureColor SC-F6200, succes. SC-F6300, der er udviklet til tekstilproducenter, fotostudier og kampagnevareartikler, tilbyder forbedret brugerproduktivitet og mindre nedetid. Dette opnås ved hjælp af enkel installation, nem brugervedligeholdelse og en komplementær softwarepakke, der gør det muligt for brugerne at styre deres udskrivningseffektivitet bedre.

Neil Greenhalgh, produktchef i Epson Europe, siger: "Epsons printerarv taler for sig selv, og vi er glade for at kunne tilbyde brugerne den komplette end-to-end-produktionspakke, så de får ro i sindet og bekvemmelighed. Vi har også sørget for, at installationen og vedligeholdelsen er så enkel, at der ikke kræves specialviden eller værktøjer. Vi er sikre på, at vi har designet en farvesublimeringsprinter, der vil få virksomheder til at køre med optimal effektivitet, og som kun kræver lidt brugerintervention."

SC-F6300-softwarepakken omfatter: Epson Edge print RIP, Epson Edge Dashboard-understøttelse (inklusive EMX-profiler) og Epsons LFP-regnskabsværktøj. Disse giver det bedst egnede niveau af softwaresupport til at hjælpe virksomheder med at køre endnu mere effektivt og bedre analysere omkostninger og rentabilitet.

Alle nye funktioner og forbedringer er der for at reducere brugernes samlede ejeromkostninger. Nem brugeradgang og vedligeholdelse af printhoved minimerer behovet for at ringe til en tekniker. Nem opstart direkte efter leveringen får virksomheder i gang så hurtigt som muligt. Den valgfri, Epson varemærkede opsamlingsspole giver mere kontrol med opsamlingskvalitet. Den forbedrede specifikation af de centrale dele øger produktets levetid og investeringsafkast.

Uanset om du fremstiller sportstoppe, modeartikler, reklamegaver, krus, musemåtter, nøgleringe eller telefoncovers, er SureColor SC-F6300 designet til at spille en afgørende rolle i den problemfri levering af en totalløsning til farveudskrivning. En producent - en komplet farvesublimeringspakke.

SureColor SC-F6300 kan leveres fra juli.