Epson annoncerer en ny revolutionerende løsning til fotoproduktion

SureLab SL-D1000 tilbyder ultimativ fleksibilitet og produktivitet

Epson annoncerer en ny revolutionerende løsning til fotoproduktion

September 2021 –Til fotoproduktionsvirksomheder, der ønsker at øge deres omsætning fra værdiskabende fotoprodukter, annoncerer Epson SureLab SL-D1000.

SL-D1000 tilbyder mange nye, miljøvenlige funktioner og forbedringer af dens forgænger SL-D800. En nøglefunktion er introduktionen af duplexudskrivning. Dette gør det muligt for detailhandlere at udvide deres produktpalette fra simpel fotoproduktion til applikationer af høj værdi såsom personlige fotobøger, kalendere og kort - et område på markedet, der er stigende efterspørgsel på, og som bliver mere og mere populært. Med produktionen på stedet bevarer detailhandlere og kopieringsbutikker kontrollen samt den genererede omsætning.

Produktiviteten forbedres i takt med, at udskrivningshastigheden øges (udskrifter pr. time og første udskrift), og med duplexføderen (ekstraudstyr) til duplexkassetter med automatisk arkudskrivning (100 A4) på SL-D1000A kan du ud over understøttelse af rullemedier nemt opnå større udskriftsmængder. Printerlevetiden er også fordoblet til 400.000 stk. 10x15 udskrifter.

Blækpatronerne er blevet erstattet af Epsons integrerede blækpakkesystem med blækposer med 25 % mere blæk sammenlignet med SL-D800. Det betyder mindre hyppige blækskift og derfor mindre vedligeholdelse. Blækpakkerne medfører mindre spild end patroner, så man i mindre grad skal bekymre sig om affaldshåndteringen på stedet.

Et forbedret varmesystem giver mærkbart mere støjsvag udskrivning og reducerer også strømforbruget. Kombineret med de højere udskrivningshastigheder reduceres det individuelle strømforbrug yderligere.

Tilslutningsmulighederne er blevet udvidet til at omfatte LAN og Wi-Fi ud over USB, hvilket øger fleksibiliteten i printerens placering.

Andre nye designfunktioner omfatter en integreret outputbakke og et LCD-display, der forbedrer håndteringen af opgaver.

Alt dette fås i en 16 % mindre og 24 % lettere basisenhed sammenlignet med SL-D800. Således er den ikke blot lettere at transportere for virksomheder, der ønsker fleksibilitet i produktionsplaceringen, det betyder også, at kapitalinvesteringer kan optimeres baseret på produktionsvirksomhedens størrelse og udskriftsmængde.

Med understøttelse af Epsons Cloud Solution PORT kan kunderne opnå større kontrol, når de overvåger produktionen, tilgår produktionsdata via fjernadgang eller fra butikken via en PC eller smartenheder. Ved lanceringen vil mobilapps være tilgængelige for både detailhandlere og slutbrugere, så kunderne nemt kan få billederne på deres mobiltelefoner udskrevet i butikken.

Michaela Stolle, Product Manager, Pro-photo, Epson Europe, siger: "Det er nemt at se, hvorfor vi kalder SL-D1000 banebrydende inden for fotoproduktionsmarkedet. Hver eneste funktion, der er udviklet fra bunden, er designet til at forbedre produktiviteten og give vores kunder den ultimative fleksibilitet. Detailhandlere og kopieringsbutikker oplever, at forretningsområdet er endnu hårdere, så vi gør det muligt for dem at generere større omsætning i et vækstområde i branchen ved at tilbyde en skalerbar løsning, når den sæsonafhængige efterspørgsel øges, og fleksibiliteten gør det nemt at køre forskellige typer job på tværs af flere printere."

Nøglefunktioner

 • Duplexudskrivning ved siden af 65 m simplexrulle som standard

 • 100 A4 til automatisk duplex på SL-D1000A (ekstraudstyr til SL-D1000)

 • Lille størrelse og lav vægt

 • Wi-Fi og LAN ved siden af USB

 • Integreret blækpakkesystem med blækposer - 25 % øget blækkapacitet

 • LCD-skærm

 • Printerlevetid fordoblet*

 • Højere udskrivningshastigheder (385pph 15x10cm)*

 • Indbygget outputbakke

 • Nyt varmesystem

 • Epson Cloud-løsning PORT

*Standardkvalitet sammenlignet med forgænger SL-D800

SL-D1000 og SL-D1000A vil være tilgængelige fra januar.