Epson afslører vægmaleriet "Exceed Your Vision" på Labelexpo 2019

Vægmaleri illustrerer fleksibiliteten og kreativiteten i labels fra Epson

Epson afslører vægmaleriet

Labelexpo, Bruxelles, tirsdag d. 24. .september -Epson afslører "Exceed Your vision" - et vægmaleri udført med labels, der er udskrevet med virksomhedens nye on-demand- og industriinkjetprintere til labels.

Vægmaleriet består af hundredvis af labels, der er udskrevet med Epsons nye SurePress-industrilabelpresse og den nyeste serie ColorWorks-on-demand-inkjetprintere. Installationen er designet med henblik på at illustrere fleksibiliteten i on-demand-udskrivning af labels, hvor det er muligt at oprette skræddersyede labels øjeblikkelig for at opfylde specifikke krav.

Kvinden bag vægmaleriet, Sarah Hodgkins fra Charlotte's Designs, der har udtænkt værket, siger: "Vægmaleriet er en fusion mellem kunst og teknologi og udgør et fængslende omdrejningspunkt for standen. 

Jeg tænkte, at et billede af et øje var en god reference til Epsons slogan "Exceed Your Vision". Ved at anvende mosaikformatet kunne jeg demonstrere de forskellige finish, farver og teksturer, som Epsons printere kan producere. Jeg brugte en mat finish til huden omkring øjet og en reflekterende finish til selve øjet. Den anden store fordel ved at bruge Epsons printere var, at jeg kunne bruge en blød farveovergang, så det på afstand kom til at ligne et maleri."

Jacob Kallergis, product manager for Epson Europes serie af ColorWorks-on-demand-printere, tilføjede: "Vi ønskede at skabe noget til Labelexpo, som var en hyldest til labels i alle deres mange former, størrelser, teksturer og farver. For virksomheder, der udskriver skarpe, flotte og endda smukke labels, er det vigtigt, at deres brand skiller sig ud fra konkurrenterne."

"Labels spiller en central rolle i virkelig mange brancher, men deres betydning overses ofte. For medicinalvirksomheder er labels altafgørende set fra et kommercielt såvel som et sundheds- og sikkerhedsmæssigt perspektiv. I fødevare- og drikkevareindustrien skal labels fange kundernes fantasi, samtidig med at de formidler vigtige oplysninger om bestanddele. Inden for logistik bærer labels uundværlige lokationsoplysninger, så de sikrer nem identifikation og effektiv levering af produkter."

Besøg Epson på Labelexpo (hal 9, stand A50) for at se vægmaleriet, gætte, hvor mange labels der er brugt, og få chokolade med din egen personlige label leveret af Epsons ColorWorks-on-demand-inkjetprinter.

Yderligere oplysninger om Epson på Labelexpo 2019 finder du på www.epson.eu/labelexpo