Epson åbner et nyt virtuelt center for industrielle løsninger til europæiske kunder og partnere

Nyt virtuelt sted giver bedre adgang til Epsons robotteknologiske og industrielle løsninger både personligt og eksternt

Epson åbner et nyt virtuelt center for industrielle løsninger til europæiske kunder og partnere

Epson præsenterer en hybridstand til robotløsninger i Epsons European Industrial Solutions Centre +.

Epson åbner et nyt virtuelt center for industrielle løsninger til europæiske kunder og partnere

Epson åbner et nyt virtuelt center for industrielle løsninger til europæiske kunder og partnere

Nyt virtuelt sted giver bedre adgang til Epsons robotteknologiske og industrielle løsninger både personligt og eksternt

 

Europa, 21. december 2020- Epson har lanceret et nyt europæisk center for industrielle løsninger - kaldet European Industrial Solutions Plus (EISC+) - et hybriddemonstrationscenter, der inkorporerer en virtuel og fysisk facilitet, hvor partnere, distributører og kunder kan opleve Epsons produkter og løsninger. Den nye Epson EISC+ ligger i nærheden af Meerbusch i Tyskland og er virtuelt tilgængelig i hele EMEA. Faciliteten på 500 m² giver adgang til hele Epsons udvalg af robotløsninger og andre specialiserede industriprodukter, mens den permanent rummer hele SCARA-robotteknologiserien.

Den blev lanceret i december, og Epsons kunder i hele Europa kan nu få adgang til flersprogede tekniske Epson eksperter, der er baseret i EISC+, for at udvikle, teste og demonstrere produkter og skræddersyede løsninger. På et tidspunkt, hvor fysiske møder eller interaktioner stadig er udfordrende, tilbyder EISC+ nye måder til at være vært for personlige møder med forretningspartnere, få nye kontakter og udforske nye teknologier gennem et fysisk og virtuelt showroom, tv-studie eller endda en udstillingsstand.

Volker Spanier, chef for robotløsninger hos Epson i EMEAR-regionen, forklarer: “Vi er alle nødt til at vænne os til nye måder at arbejde og interagere med hinanden på. For Epson er samarbejde med vores kunder og partnere en vigtig del af vores virksomhed, og derfor er jeg stolt over, at den nye generation af EISC+ giver forbedret adgang og support til kunder og partnere. Faciliteten tilbyder en innovativ måde til at opleve vores produkter på egen hånd med skræddersyet rådgivning fra vores eksperter, mens vi også lytter til vores kunders og partneres behov.”  

Epsons EISC+ blev lanceret i november med den første virtuelle begivenhed, der viste Epsons robotløsninger. Epson inviterede robotdistributører til selv at opleve mulighederne for at se produkter og teste nye løsninger. Deres feedback var utrolig positiv, og distributørerne beskrev deres indtryk af det nye produkt:

Paul Johan, adm. direktør hos Hupico bvba fra Belgien, forklarer: “Den fleksible, hybride natur af dette sted er ideel til at forklare Epsons omfattende robot- og automatiseringsportefølje og betyder, at vi ikke er bundet af tid og kan reagere hurtigt. Dette er en fantastisk mulighed, og vi glæder os meget til at afprøve dette med Benelux-kunder.”

Filippe Carrondo, administrerende direktør for EPL Mecatrónica fra Portugal, tilføjer: “Fordelene ved EISC+ er åbenlyse, og vi har allerede kunder i tankerne, som kunne have gavn af en studiesession. Med muligheden for at integrere vores eget lokale indhold i centret kan vi vinde nye kunder og overbevise eksisterende med nye løsninger."

Guilio Zunino, leder af forretningsudvikling hos Sinta s.r.l. Italien, siger: “I modsætning til andre virtuelle stande betyder denne facilitet, at vi kan præsentere applikationer, som vi måske ikke engang har mulighed for selv at gøre på grund af mangel på plads eller manglende tilgængelighed af produkter. Konceptet åbner en ny verden for os, og vi er fulde af forventninger til fordelene.”

EISC+-konceptet blev bragt til live af Format Werbeart, en af Epsons langvarige partnere. Interesserede detailpartnere kan registrere deres foretrukne dato på et websted, der er specielt udviklet til denne applikation www.epson.de/industial-solutions-center-plus .