EasyJet bruger udvidet virkelighed til at forbedre service og minimere passagerforsinkelser

Englands største luftfartsselskab evaluerer Epson smart glasses for at strømline ingeniørprocesser og forbedre serviceeffektivitet

EasyJet bruger udvidet virkelighed til at forbedre service og minimere passagerforsinkelser

Juni 2014 – Som led i en større planlægning for at tilpasse sig innovative teknologier for at forbedre flyflåden, evaluerer easyJet brugen af Augmented Reality (AR, udvidet virkelighed) -udstyr for at hjælpe piloter og ingeniører med at simplificere ingeniør- og serviceprocesser.  Det ultimative mål er at  minimere passagerforsinkelser og forbedre firmaets industriledende sikkerhedsopnåelser. easyJet valgte at evaluere Epson Moverio BT-200 glasses for at sætte ingeniørteams i stand til at se nøjagtig, hvad en pilot eller ingeniør ser ved brug af AR-teknologi, og de forudsiger, at Moverio BT-200 vil være til hjælp for nogle af luftfartsselskabets fjerne lufthavne på tværs af hele easyJets netværk.

I øjeblikket skal ingeniører og piloter e-maile billeder og kalde easyJet's Operations Control Centre (OCC) for at forsøge at løse hændelser manuelt. Med Moverio BT-200 kan easyJet’s OCC potentielt yde live-information til ingeniørerne og piloterne i realtid sammen med teknisk assistance ved brug af et integreret, håndfri head set.

“3D udvidet virkelighedsteknologi er en af nøglemulighederne for easyJet til at reducere større forsinkelser, når et fly er ude på ruten,” siger Ian Davies, Head of Engineering and Maintenance hos easyJet. “Dette vil hjælpe os til at få større klarhed på enhver teknisk hændelse, som opstår hundredvis af kilometer væk. Ved at bære Moverio BT-200 kan piloter eller ingeniører på ruten transmittere live-billeder og data mellem easyJet OCC i Luton og enhver af vores 138 lokationer i Europa og resten af verden ved at give direkte adgang til delt, visuel information. Det gør det nemmere for dem at løse enhver teknisk hændelse.”

Den nye Moverio er fyldt med udstyr og funktionalitet til AR, hvilket giver mulighed for et digitalt forbedret billede af den virkelige verden. Sensorteknologi, inklusive et fremadvendt kamera, gyroscop, GPS system, kompas og accelerometer, giver enheden mulighed for nøjagtigt at forstå brugernes bevægelser og verden rundt om dem.

Valerie Riffaud-Cangelosi, product manager for Visual Imaging, Epson Europe, siger: “Vi er glade for at arbejde med easyJet og supportere firmaets bestræbelser på at indføre innovation i flyindustrien. Der er stor efterspørgsel på bærbar teknologi – markedet er anslået til at have en værdi af $ 19 mia. inden for de næste 3 år, og dette projekt demonstrerer klart de håndgribelige fordele, AR teknologi kan levere til virksomheder i forskellige sektorer.”

Om easyJet

easyJet er Europas nr. 1 luftfartstransportnetværk med en ledende tilstedeværelse på Europas top 100 ruter og på Europas 50 største lufthavne. easyJet transporterer mere end 61 millioner passagerer årligt, hvoraf 11 millioner er forretningsrejsende.

easyJet har mere end 200 fly på mere end 600 ruter mellem mere end 130 lufthavne i 30 lande. Mere end 300 millioner europæere bor inden for en times kørsel fra en easyJet lufthavn, hvilket er flere end for noget andet flyselskab.

Flyselskabet tager bæredygtighed alvorligt. easyJet investerer i den seneste teknologi, opererer effektivt og fylder op på de fleste sæder, hvilket betyder, at en easyJet passagers kuldioxid miljøbelastning er 22 % mindre end for en passager på en traditionel luftfartslinje, som flyver det samme slags fly på samme rute.

Tid og sted

Udstillingen finder sted den 14. juni til den 29. juli 2014 i Øksnehalen, Halmtorvet 11, 1700 København V.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk
 

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com