Den første 3-i-1-scanner og -printer til checks forbedrer kundeservicen

Spar penge, tid og plads på transaktionsskranken

Den første 3-i-1-scanner og -printer til checks forbedrer kundeservicen

November 2011 –Epson trækker på sin ekspertise inden for levering af produkter til den finansielle servicesektor og annoncerer TM-S9000MJ: Den første ægte all-in-one-scanner/-printer til checks og printer til kvitteringer. Til finansielle institutioner, der ønsker større kundetilfredshed, kan TM-S9000MJ hjælpe med at realisere dette mål, samtidig med at der spares penge, tid og plads på transaktionsskranken.

TM-S9000MJ er udviklet til at være fuldt integreret og kombinerer tosidet farvescanning, inkjetudskrivning af påtegninger og termisk udskrivning af kvitteringer i en kompakt enhed. Ud over at strømline behandlingen giver dette 3-i-1-format bedre økonomi end flere enheder, fordi det bruger mindre energi, reducerer servicerings- og driftsomkostningerne og eliminerer behovet for separate backupscannere og -printere.

TM-S9000MJ sætter nye standarder for hastighed og nøjagtighed. Checks kan scannes med en hastighed på op til 200 dokumenter pr. minut med automatisk skævhedskorrektion og filtrering af baggrundsstøj, hvilket sikrer, at scanningerne er lige og læselige. Id-kort med foto og enkeltark kan også scannes hurtigt og præcist, og effektiviteten øges yderligere med en fremragende MICR-genkendelsesnøjagtighed på mindst 99,9 procent.

TM-S9000MJ, der er udviklet til at hjælpe finansielle institutioner med at forbedre kundeservicen, har et meget bredt udskrivningsområde på op til 16 linjer for påtegninger. Det betyder, at der kan udskrives al den nødvendige information til godkendelse, og desuden at kassereren kan udskrive checks ved skranken i stedet for i bagkontoret, hvilket sparer tid og og forbedrer sikkerheden, da al behandling foregår foran kunden.

Laura Buehler, produktchef hos Epson Europe, siger: “Ud over at benytte Epsons store erfaring inden for scanning og injektudskrivning trækker TM-S900MJ desuden på vores ekspertise inden for termisk udskrivning som Europas førende producent af printere til salgsstedet[1]. TM-S9000MJ kan udskrive termiske gråtonekvitteringer med op til 300 mm/sek. og samtidig reducere papirforbruget med op til 30 procent. Denne papirsparefunktion fungerer på den måde, at det øverste af den næste kvittering udskrives, før den første beskæres, og ved at reducere linjeafstanden uden at ændre indholdet.”

Enhver operatør kan bruge TM-S9000MJ uden oplæring – åbning af papirgangene er intuitiv, og det er udskiftning af papir eller den langtidsholdbare blækpatron også. En LED viser blækniveauet, så man undgår problemer på grund af ulæselige udskrifter.

Epson TM-S9000MJ kan leveres fra 1. marts 2012.

Nøglefunktioner

Ægte all-in-one-farvescanner til cheks, printer til påtegninger og kvitteringsprinter

3-i-1-format sparer skrankeplads og energi og kræver færre kabler

Tosidet scanning af cheks i alle farver med op til 200 dokumenter pr. minut

Ekstra stort udskrivningsområde til påtegninger: Op til 16 linjer

Scanning af id-kort med foto og enkeltark

MICR-genkendelsesnøjagtighed på mindst 99,9 procent

Termisk udskrivning af kvitteringer med op til 300 mm/sek.

Automatisk dokumentføder til 100 ark

Registrering af dobbelt indføring

Automatisk skævhedskorrektion og reduktion af baggrundsstøj

Der kræves ingen oplæring af operatøren med intuitiv udskiftning af forbrugsstoffer

LED-indikator for blækniveau

Papirsparefunktion

MSR-læser (ekstraudstyr)

USB-hub (ekstraudstyr)

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til elektroniske enheder og skærmteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group tæt på 75.000 medarbejdere i 100 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte i regnskabsåret 2010 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com/

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

For yderligere information:

Lennore Jørgensen, Marketing Services & Administration Specialist

Mail: lennore.jorgensen@epson.eu

Tlf.: +45 44 50 85 85


[1]Kilde: Interconnection Consulting, 2010.