Dedikeret fotoudskrivning i hjemmet

Epson lancerer ultrakompakte inkjetprintere til fotoentusiasten med et helt nyt 6-farve inkjetsæt

København, den 3. september 2012 –Specielt designet til at levere uovertrufne fotoudskrifter og stopfyldt med funktioner – Epson lancerer Expression Photo XP-850 og XP-750[1]; et godt valg for fotoentusiaster som ønsker en topmoderne A4-printer, der lader deres evner som fotograf komme til deres ret. Serien har følgende funktioner:

  • Ny 6-farve Claria Photo HD-blæk for uovertruffen kvalitet og billeder, der bare holder
  • Kompakt størrelse – 40 % mindre end tidligere modeller[2]
  • Motoriseret kontrolpanel og outputbakke
  • 8,8 cm touch-skærm med brugervenlig, interaktiv menu
  • Forbedret Epson Connect[3]-service med ny fjernudskrivningsdriver og Scan-to-Cloud
  • Automatisk Wi-Fi-opsætning og Wi-Fi Direct-forbindelse[4]
  • Specialmedieføder bagtil til kort og tungt fotopapir
  • CD- og DVD-udskrivning

Disse printere anvender Epsons nye Claria Photo HD-blæk, hvilket er ideelt for fotoentusiaster, som ønsker at udskrive billeder i høj kvalitet, der kan holde i op til 300 år, hvis de opbevares i et fotoalbum[5]. Dette 6-farve blæksæt (sort, cyan, magenta, gul, lys cyan og lys magenta) giver glatte toneovergange, dybe sorte farver og mættede, livagtige farver.

Disse modeller er også udstyret med et motoriseret kontrolpanel og en outputbakke, som åbner automatisk før udskrivning, så alt, hvad brugerne behøver at gøre, er at hente deres udskrifter.

Begge Expression Photo-printere giver mulighed for fjernudskrivning med Epson Connect3 (Epson iPrint, Epson e-mailudskrivning, fjernudskrivningsdriver og Scan-to-Cloud). Denne enhed giver brugerne mulighed for at udskrive trådløst fra smartphones og tablets ved hjælp af Epson iPrint og for at udskrive, uanset hvor i verden de befinder sig, ved at e-maile fotos og dokumenter direkte til printerens unikke e-mail-adresse. Fjernudskrivningsdriveren giver brugerne større fleksibilitet til at skræddersy udskrivningsjobs via deres computers printerdriver, inden de sender filen til udskrift derfra, hvor de nu befinder sig. Scan-to-Cloud giver brugerne mulighed for at gemme og dele scannede dokumenter direkte i Cloud-services og sende dem til enhver e-mail-adresse eller en anden Epson Connect-printer. Printerne er også forberedt til Google Cloud Print og Apple AirPrint.

Med automatisk Wi-Fi-opsætning4 behøver brugerne ikke at kende deres netværksindstillinger eller forbinde via USB-kabel ved den indledende opsætning, da printerenautomatisk finder de relevante forbindelsesindstillinger og konfigurerer sig selv. Derudover lader Wi-Fi Direct printeren forbinde sig direkte til andre Wi-Fi-enheder uden behov for et trådløst adgangspunkt, som f.eks. en router.

Brugerne kan også være mere kreative med deres fotos takket værespecialmedieføderen bag på printeren, som gør det muligt at printe på kort og tungt fotopapir, og de dobbelte, frontbetjente papirbakker som gør brugeren i stand til at skifte ubesværet mellem papir i henholdsvis fotostørrelse og A4-størrelse. Disse printere giver også brugeren mulighed for at udskrive direkte på dertil egnede CD'er og DVD'er, så du kan sætte dit eget personlige præg på familiefilm og digitale fotoalbum. Begge printere understøtter duplexudskrivning, mens XP-850 også har duplex-ADF til dobbeltsidet scanning, kopiering og faxning.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: “Disse printere er stopfyldt med funktioner og er udviklet til at give fotoentusiaster mulighed for at udskrive fotos i overlegen kvalitet til hjemmet. Med vores nye Claria Photo HD-blæk er du sikret perfekte hudfarver og glatte toneovergange hver gang.”

Expression Photo XP-850 og XP-750 leveres fra november.

Funktioner●P-850●P-750
Ny Claria Photo HD-blæk – enestående 6-farve fotokvalitet på en lang række medier
Duplexscanning, -kopiering og -faxning med ADF-
Duplexudskrivning
Specialmedieføder bagtil til kort og tungt fotopapir
Motoriseret kontrolpanel og outputbakke
Op til 40 % mindre end tidligere modeller2
8,8 cm touch-skærm med brugervenlig, interaktiv menu
Epson Connect3 (Epson iPrint, e-mail-udskrivning, fjernudskrivningsdriver, Scan-to-Cloud)
Udskriv på farten fra din smartphone eller computer til en Google Cloud Print-forberedt Epson printer
Udskriv e-mails, fotos, websider og dokumenter direkte fra din iOS-enhed til en AirPrint-forberedt Epson printer[6]
Dobbelte, frontbetjente papirbakker til papir i fotostørrelse og A4-papir
Udskriv direkte på specielle CD'er/DVD'er
Nem installation med automatisk Wi-Fi-konfiguration4
Wi-Fi Direct
Udskriv og scan, uanset hvor i hjemmet du befinder dig, via Wi-Fi- og ethernet-forbindelse
Plads til PictBridge og hukommelseskort for pc-fri fotoudskrivning
Spar penge med separate blækpatroner – du behøver kun udskifte den patron, der er tom – og med valget mellem patroner i standardstørrelse eller XL
Udskrivningshastighed på op til 32 sider i minuttet[7]
Scanneropløsning på 4.800 dpi2400 dpi

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications

E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjet-printere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden, og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende og præcise teknologier på markeder, der spænder over brug i virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 75.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte et salg på 1.583millioner euro i regnskabsåret 2010. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050   http://eco.epson.com/
 


[1]Denne printer og de originale blækpatroner sælges og anvendes udelukkende i EMEAR-landene

[2]Baseret på printerens totale volumen, med lukkede bakker, sammenlignet med tidligere modeller

[3]Kræver en trådløs internetforbindelse. For mere information, understøttede sprog og enheder besøg os på www.epsonconnect.eu

[4]Automatisk opsætning kompatibel med Windows 7, Windows Vista og Mac OS

[5]Bedømmelser af udskriftsbestandighed er baseret på accelereret test af udskrivninger på specialmedier, opbevaret i arkivlommer i album. Faktisk udskriftsstabilitet varierer afhængig af medie, det udskrevne billede, visningsforhold, lysintensitet, luftfugtighed og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for udskrifternes bestandighed.

[6]iOS 5 og højere. AirPrint og AirPrint-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc

[7]For mere information besøg www.epson.eu/testing