De hurtigste bærbare erhvervsscannere på markedet1

Med enestående mediealsidighed, Super Speed USB 3.0-tilslutning og en praktisk 20 siders dokumentføder

De hurtigste bærbare erhvervsscannere på markedet1

21. november 2016 - Epson annoncerer to nye bærbare erhvervsscannere med de højeste hastigheder på markedet[1]. WorkForce DS-310 og DS-360W gør det nemt at administrere dokumenter hurtigt og effektivt, når du er på farten. Med et af de letteste og mindste design i sin klasse er de nemme at transportere i en taske eller placere i en skuffe, så mobile medarbejdere nemt og hurtigt kan digitalisere dokumenter både på og uden for kontoret. Det ekstra integrerede batteri og trådløs tilslutning på DS-360W gør den til en ægte, bærbar scanningsoplevelse uden kabler.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Det er nemt at scanne, uanset hvor du er, med disse hurtige erhvervsscannere på markedet1 med 25 sider pr. minut1 både dobbeltsidet og enkeltsidet og ved 300 dpi i både farver og sort-hvid. De er gjort endnu mere effektive med Super Speed USB 3.0-tilslutning og en 20-arks dokumentføder. Det indbyggede batteri, trådløs tilslutning og opladning på farten via USB giver dig mulighed for at scanne hvor som helst."

Enestående mediealsidighed

Begge modeller kan scanne på en lang række medier, herunder konvolutter, og de kan scanne kort og papir på 52-230 g/m2. De er ideelle overalt, hvor der er behov for at scanne og registrere papirdokumenter, f.eks. visitkort eller underskrevne formularer.

Trådløs tilslutning på DS-360W

Scan nemt dokumenter til mobiltelefoner og tablets med trådløs tilslutning. Og batteriet og muligheden for at oplade enheden på farten gør den perfekt for personale uden for kontoret. Og når den sættes sammen med den gratis download af Epsons Document Capture Pro, kan den uden problemer integreres i virksomhedernes arbejdsgang via de mest almindelige dokumentstyringssystemer. I kombination med Document Capture Pro tilbyder DS-360W mange "scan-til"-funktioner, herunder scan-til-Cloud, scan-til-e-mail og scan-til-SharePoint sammen med mange andre billedbehandlingsfunktioner, f.eks. stregkodegenkendelse og understøttelse af zonebaseret OCR-A og OCR-B.

WorkForce DS-360W og DS-310 leveres fra januar 2017.

Funktioner

 • Bærbar erhvervsscanner til at administrere dokumenter hurtigt og effektivt, når du er på farten
 • En af de hurtigste scannere i sin klasse1 - scanningshastighed på 25 sider pr. minut, både dobbeltsidet og enkeltsidet, i farver ved 300 dpi
 • Håndterer papirvægte fra 52 til 230 g/m2
 • Kan scanne en lang række medier, herunder konvolutter, visitkort, kvitteringer med mere
 • Dedikeret kortscanningsfunktion til id-kort, kørekort, medlemskort med mere
 • USB 3.0-kompatibel
 • Integreret batteri (kun DS-360W)
 • Wi-Fi-tilslutning giver endnu større mobilitet (kun DS-360W)
 • ADF til 20 sider skaber hurtigere arbejdsgange
 • Kompatibel med Windows og Mac
 • Gem dokumenter som søgbare PDF-filer, Excel- og Word-filer og meget mere
 • Epson Scan 2.0 og Document Capture Pro

 

 


Kommentarer til redaktør

Om Epson
Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, smart glasses og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 93 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.700 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.551 millioner euro i regnskabsåret 2014. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Sammenlignet med personlige, mobile scannere som defineret af Infosource for EMEA-regionen og baseret på specifikationer fra konkurrenternes websteder i juni 2016.