Blækprintere i Epson SureColor S-serien vinder højeste priser fra Keypoint Intelligence

SC-S40600, SC-S60600 og SC-S80600 anerkendes alle med priser af det tekniske ekspertpanel

Blækprintere i Epson SureColor S-serien vinder højeste priser fra Keypoint Intelligence

6. november 2017– Keypoint Intelligence (tidligere kendt som Buyers Lab), verdens førende, uafhængige evaluator af billedbehandlingssoftware, -hardware og -tjenester, har anerkendt Epson for den innovation og fremragende farvegengivelse, der demonstreres af sortimentet i SureColor S-serien af blækbaserede skilteprintere.

Alle tre aktuelle modeller i serien - SC-S40600, SC-S60600 og SC-S80600 - modtog BLI Pick Awards på 2017 SGIA Expo:

 

  • Epson SureColor S40600– Enestående CMYK-54"/64" basisenhed med miljøvenligt blæk/latexblæk

  • Epson SureColor S60600– Enestående CMYK-54"/64" enhed til høj produktion med miljøvenligt blæk/latexblæk

  • Epson SureColor S80600– Enestående 54"/64" enhed med udvidelse af farveområdet med miljøvenligt blæk/latexblæk

"Keypoint Intelligence har arbejdet meget tæt sammen med Epson under testen, og alle tre blækprintere i Epson SureColor S-serien præsterede de laveste Delta E-målinger af alle testede enheder," udtalte David Sweetnam, direktør for forsknings- og laboratorietjenester, EMEA/Asien, hos Keypoint Intelligence. "Disse priser giver særlig anerkendelse til producenter og produkter, der præsterer bedre resultater end tilsvarende produkter i vores omfattende laboratorietest, og alle tre modeller i S-serien klarede sig særdeles godt i vores test - med en præcision, som ethvert trykkeri med sans for farver vil sætte pris på."

Siden lanceringen af testprogrammet af miljøvenligt blæk/latexblæk i 2016 har BLI testet et stort antal printere i Europa og USA. Disse første BLI Pick-priser giver særlig anerkendelse til de hardware- og softwareprodukter, der præsterer de bedste resultater, blandt de produkter, der blev bedømt af BLI's team af erfarne teknikere og analytikere.

"Vi har altid vidst, hvor gode vores SureColor SC-S-printere er til skilte- og displaymarked med salgstal, som antyder, at vores kunder også er klar over det," siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark. "Så vi er meget glade for, at en testorganisation af Buyers Labs format har valgt at anerkende ikke blot en men alle tre printere i vores SC-S-serie med priser for teknisk udmærkelse."

Epsons professionelle billedbehandlingsløsninger er udviklet med den mest avancerede teknologi for at opnå resultater i højeste kvalitet, og printerne i vores SureColor S-serie er et glimrende eksempel på dette. Med klassens bedste mediekontrol og en brancheførende farveskala er de blandt de hurtigste i deres klasse og tilbyder enestående kvalitet og værdi for kunderne.