Alsidige projektorer til glæde for hele familien Få glæde af film i HD derhjemme og vis fremragende præsentationer på kontoret

Alsidige projektorer til glæde for hele familien Få glæde af film i HD derhjemme og vis fremragende præsentationer på kontoret

1. september 2015 - Epsons nye serie af alsidige og mobile projektorer er ideelle til både hjemmet og kontoret (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04). Uanset om du ser film, familiefotos eller viser vigtige præsentationer, har sortimentet en alsidighed, der er til glæde for hele familien. Med billeder i høj kvalitet, brugervenlige funktioner samt et stilfuldt og bærbart design, er din eneste bekymring, at I bliver enige om, hvis tur det er til at bruge den.

Uanset om det er i hjemmet eller på kontoret, ønsker alle at se indhold i høj kvalitet med flotte farver, der ser godt ud i selv meget oplyste lokaler. Ved at drage fordel af 3LCD-teknologi og et lige højt output for hvidt og farvet lys er disse projektorer hele tre gange mere lysstærke end DLP-projektorer med en chip[1]. Ydermere har indhold de fineste detaljer med skarpe, klare sorte farver, der skaber tydeligt definerede detaljer i mørke områder, takket være kontrastforholdet på 15.000:1 i hele sortimentet.

Skab en imponerende, biograflignende oplevelse for venner og familie og få glæde af billeder i høj kvalitet på en kæmpestor skærm op til 300″. Film, sportsbegivenheder og spektakulære oplevelser vil fremstå skarpe og klare. EB-U04 leverer også den ultimative visningsoplevelse for dem, der ønsker livagtigt indhold i fuld HD.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Mobile projektorer skal være tilstrækkeligt alsidige, så de kan bruges på forskellige lokaliteter, og vi ønsker, at dette sortiment kan være til glæde for hele familien. Disse projektorer kan bruges af både mor og far til at levere præsentationer i høj kvalitet på arbejdet og hjemmekontoret samt af børnene til at se indhold på deres værelser. Efter en lang dag kan hele familien samles og bruge projektoren til at se film eller familiefotos i stuen."

Med problemfri opsætning i hele sortimentet kan brugerne hurtigt komme i gang. Det er let at flytte projektoren fra rum til rum i huset eller på kontoret med den medfølgende bæretaske. Takket være både lodret og vandret keystonekorrektion kan projektoren opsættes i flere positioner uden at forvrænge billedet.

Når den er installeret, er det lige så let at slutte en smartenhed til projektoren som at scanne en QR-kode. Ved blot at downloade iProjection-appen kan brugerne projicere fotos og dokumenter fra deres smartenheder[2]. Alle modeller i sortimentet har også en HDMI-indgang[3] til nem transmission af digitalt indhold og lydindhold i høj kvalitet.

Epson er godt klar over, at brugere ikke ønsker at spilde tid på vedligeholdelse. Det skal de derfor ikke med dette sortiment. Rent faktisk kan projektoren bruges til at se en film hver dag uden behov for at udskifte[4] pæren eller filteret før om 15 år.

Selvom hele sortimentet kan bruges hvor som helst efter behov, er især EB-U32 og EB-W32 ideelle til kontormiljøer. Den alsidige EB-U32 har en WUXGA-opløsning til fleksibel visning af erhvervsindhold i standardopløsning inklusive fuld HD. De gør også brugere i stand til straks at komme i gang med en række indbyggede tilslutningsmuligheder som hjælp til at skabe samarbejdsbaserede og produktive møder.

Begge kontormodeller har alsidigheden til at sende præsentationer til flere projektorer på et netværk til visning på forskellige lokaliteter. Brugere på disse lokaliteter kan endda dele deres eget indhold trådløst fra deres enheder til alle i mødet. Alle disse nyttige funktioner er også tilgængelige på alle andre modeller i sortimentet med tilføjelsen af en ELPAP10 Trådløs LAN-nøgle.

For familier, der er uenige om, hvad de vil se, og multitaskende arbejdsnarkomaner giver funktionen til delt lærred brugere mulighed for at sende to ting samtidig og endda kombinere arbejde og underholdning.

Hele sortimentet af projektorer (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) leveres fra den 1. september 2015.

Nøglefunktioner:

FunktionerEB-U32EB-U04EB-W32EB-W31EB-X31
Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi
Lige højt output for hvidt og farvet lys3.200 lm3.000 lm3.200 lm3.200 lm3.200 lm
StandardopløsningWUXGAWUXGAWXGAWXGA●GA
Bedre, tydeligere detaljer med et højt kontrastforhold (15.000:1)
Pære med lang levetid (5.000 t./10.000 t. i strømsparetilstand)
Vedligeholdelsescyklus for luftfilter på 10.000 timer for at reducere tid og udgifter til vedligeholdelse
Praktisk montering med vandret keystonekorrektion
Automatisk lodret keystonekorrektion
Valgfri Wi-Fi-tilslutning (via adapteren ELPAP10)IndbyggetIndbygget
iProjection (via adapteren ELPAP10) og QR-kodetilslutningAdapter kræves ikkeAdapter kræves ikke
Delt lærred til projicering af to lærredvisninger samtidig
Indbygget højttaler på 2 watt
HDMI-indgang til digital video og lydindhold2 × HDMI2 × HDMI
A/V Mute-knap og -timer
Multi-pc-projicering gør det muligt at vise indhold fra fire enheder samtidig (via adapteren ELPAP10)Adapter kræves ikkeAdapter kræves ikke
Moderatorfunktionen giver værten mulighed for at styre det viste indhold fra fjernenheder.
Netværksprojicering gør det nemt at sende præsentationer til flere projektorer på et netværk (via adapteren ELPAP10)Adapter kræves ikkeAdapter kræves ikke
Kopiering af OSD-indstillinger til flere projektorer
 
FunktionerEB-S31EB-W04EB-S04
Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi
Lige højt output for hvidt og farvet lys3.200 lm3.000 lm3.000 lm
StandardopløsningSVGAWXGASVGA
Bedre, tydeligere detaljer med et højt kontrastforhold (15.000:1)
Pære med lang levetid (5.000 t./10.000 t. i strømsparetilstand)
Vedligeholdelsescyklus for luftfilter på 10.000 timer for at reducere tid og udgifter til vedligeholdelse
Praktisk montering med vandret keystonekorrektion
Automatisk lodret keystonekorrektion
Valgfri Wi-Fi-tilslutning (via adapteren ELPAP10)
iProjection (via adapteren ELPAP10) og QR-kodetilslutning
Delt lærred til projicering af to lærredvisninger samtidig
Indbygget højttaler på 1 watt2 watt
HDMI-indgang til digital video og lydindhold
A/V Mute-knap og -timer
Multi-pc-projicering gør det muligt at vise indhold fra fire enheder samtidig (via adapteren ELPAP10)
Moderatorfunktionen giver værten mulighed for at styre det viste indhold fra fjernenheder.
Netværksprojicering gør det nemt at sende præsentationer til flere projektorer på et netværk (via adapteren ELPAP10)
Kopiering af OSD-indstillinger til flere projektorer
 

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Farvelysstyrke (output for farvet lys) målt i henhold til IDMS 15.4. Farvelysstyrken vil variere afhængig af anvendelsesforhold. Førende Epson 3LCD-projektorer til erhverv og uddannelse sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip - baseret på NPD-data for juni 2013 til maj 2014 og PMA-forskningsdata for 1. kvartal til 3. kvartal 2013.

[2] Funktionerne kræver trådløs tilslutning via en ELPAP10 Trådløs LAN-nøgle (kun EB-U04, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04).

[3] EB-U32 og EB-U04 har begge to HDMI-indgange. Alle andre modeller har en enkelt.

[4] Pære- og filterlevetid på 10.000 timer i strømsparetilstand. Tallet er baseret på en typisk filmlængde på 105 minutter, når projektoren er i strømsparetilstand.