Vores løsninger til problemfri udskrivning

Vi gør oplevelser, hvor printeren løber tør for blæk, til noget der hører fortiden til. Find ud af, hvordan du aldrig kommer til at løbe tør for blæk igen med vores brugervenlige løsninger, som passer til ethvert budget.

Løb aldrig tør for blæk

Livet kan til tider være hektisk, og der kan være ting, som det er nemt at glemme. Det kan f.eks. være at sørge for at købe blæk til din printer - det står sandsynligvis ikke højt på din dagsorden, men det kan hurtigt udvikle sig til et problem, hvis printeren løber tør for blæk. Forestil dig, at du skal udskrive en flybillet, hjemmeopgaver eller en præsentation, og så løber printeren tør for blæk. Det er her, vi kan være dig til hjælp - vi har udviklet EcoTank og ReadyInk for at sikre, at du altid har adgang til originalt blæk, når du har brug for det. Med en af disse behøver du aldrig mere at skulle huske på at bestille blæk eller planlægge indkøbsture. Med disse praktiske løsninger kan du glemme alt om din printer og koncentrere dig om de vigtige ting i livet.

Vil du kun betale, når du har brug for en ny blækpatron? Med ReadyInk er der ingen månedlige betalinger. Du betaler blot, når det er nødvendigt - når der er brug for en ny blækpatron. ReadyInk-aktiverede printere sender automatisk en besked, når du er ved at løbe tør for blæk, og så får du tilsendt en ny blækpatron, så du aldrig løber tør for originalt blæk i høj kvalitet.

FÅ MERE AT VIDE OM READYINK

Søger du efter et alternativ, som er ultraøkonomisk? Vores EcoTank-printere leveres med originalt blæk, så du i gennemsnit kan spare 90 % på blæk1 - en god investering for alle, der ønsker at reducere deres udskrivningsomkostninger. Du kan udskrive tusindvis af sider, da den er udstyret med en blækbeholder med stor kapacitet, som du fylder op fra de medfølgende blækflasker i stedet for at udskifte blækpatroner. Der kan købes ekstra udskiftningsblækflasker.

FÅ MERE AT VIDE OM ECOTANK

Hvorfor købe originalt blæk?

Der er en meget enkel metode til at sikre, at du nemt kan udskrive og få ensartede resultater - ved at bruge Epsons originale blæk, der er testet og godkendt. Lad os forklare, hvad der gør vores højtydende og pålidelige blæk så specielt.

FÅ MERE AT VIDE

Udskrivning skal være problemfri og pålidelig. Derfor gennemgår vores blæk og patroner omfattende forskning og udvikling, så de fungerer problemfrit sammen. Vi kontrollerer og overvåger også alle trin i produktionsprocessen med fremstilling i højteknologiske anlæg og gennemgribende test.

Det betyder, at du kan slappe af. Vores blæk er designet til at fungere problemfrit med printeren og producere pålidelige resultater i høj kvalitet, uanset om du udskriver tekst eller grafik. Derfor er ni ud af ti brugere af originalt blæk meget tilfredse med kvaliteten af deres udskrifter2.

Det er en kompliceret procedure at fremstille en pålidelig printer og blækforsyning. Derfor har vi foretaget store investeringer i forskning og udvikling, og vi har brugt utallige år på at perfektionere vores produktionsfaciliteter.

Alle patroner fremstilles i et avanceret, støvfrit miljø for at forhindre funktionsfejl. Materialet og udformningen af selve patronen er også resultatet af en omhyggelig planlægning for at give et stabilt miljø for blækpatronerne.

Det er ikke blot den daglige brug af vores printere, der er nem. Vi har også gjort det nemt at købe den rigtige blæk til din printer. Du kan hurtigt identificere den rigtige pakke i forretningen takket være billedet på forsiden. Du skal blot se på brugervejledningen for at finde ud af, hvilket billede du skal se efter. Vi har også udviklet en kompakt EasyMail emballage, der passer til de fleste postkasser, hvis postbuddet ikke kræver en underskrift. Det gør det problemfri at bestille online fra hjemmet.

Og uanset om du udskriver ofte eller mindre hyppigt, er der standard- og XL-patroner, som passer til dine udskrivningsbehov.

Det giver ingen mening at kassere blæk, der ikke er blevet brugt. Derfor kan næsten alle vores blækpatroner fås som separate patroner, så du kun behøver at udskifte den farve, der er brugt. Det kan spare dig op til 30 %3 af blækket i forhold til konkurrenternes 3-farve patroner.

Vores pålidelige blæk reducerer også risikoen for fejludskrifter, og det er testet, så du kan regne med den anførte kapacitet. Det gør det nemt at budgettere med dine udskrivningsbehov.

Og for at hjælpe med at reducere omkostningerne endnu mere giver vores XL-patroner en økonomisk løsning til dem, der udskriver ofte, så du kan udskrive mere end to gange så mange sider4 sammenlignet med standardpatroner. Dette reducerer prisen pr. side og hjælper dig med at spare penge.

  1. Gennemsnitligt antal patroner krævet/besparelser opnået ved udskrivning af det samme antal sider ved brug af de blækbeholdere, der er inkluderet i EcoTank-sortimentet, eksklusive prisen på hardware. Sammenligningen blev foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet sammenlignet med de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden januar-december 2017, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger blev beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked, ved hjælp af gennemsnitlige detailpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder
  2. Undersøgelsen er foretaget af Epson i december 2015 (n = 1.800). Ejere af Epson printere blev spurgt; "Hvor tilfreds er du med kvaliteten af din udskrivning med originale Epson blækpatroner?" Sammenlagt 89,8 % angav 6 eller derover, hvilket betragtes som "meget tilfreds".
  3. Sammenlignet med konkurrerende (HP og Canon), tilsvarende printermodeller til ≤ kr. 1800 ved brug af 3-farve patroner (baseret på GFK-data, juli 2015). Testen blev foretaget af BLI, juli 2015. Vægtning af dokument- (87 %) og fotoudskrivning (13 %) baseret på TNS "Printing Usage & Attitudes Study", juni 2013. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.dk/individualinks
  4. Få flere oplysninger ved at besøge www.epson.eu/pageyield