Oplev den perfekte printer til dit hjem

Uanset om du vil udskrive skarpe dokumenter, feriebilleder eller fotos til at vise, hjælper vi dig med at finde den bedste printer med vores Expression-sortiment. Det omfatter kompakte, økonomiske, All-in-Ones med trådløse funktioner til udskrivning fra en tablet-pc eller smartphone1. Der er endda muligheder for udskrivning af A3-format.

Udskrivning på farten

Med Epsons sortiment af kompakte All-in-Ones bliver din udskrivning hurtig og nem. Der er ikke længere grund til at være bundet til et bestemt skrivebord - send udskrivningsopgaver fra din tablet-pc eller smartphone med Wi-Fi og en række gratis apps til mobil udskrivning1.

Med den gratis iPrint-app er det nemt at sende dokumenter og fotos til udskrivning overalt i hjemmet uden at skulle bekymre dig om ledninger eller en pc1. Du kan også tænke globalt, for med Epson Email Print kan du e-maile dokumenter og fotos direkte til printeren fra næsten hele verden1. Du kan endda udskrive dine fotos direkte fra Facebook med den gratis Creative Print -app1.

Find med denne video ud af, hvordan vores gratis apps til mobil udskrivning kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af vores printere.

Se sortimentet

HOME-SERIEN

PREMIUM-SERIEN

PHOTO-SERIEN

Spar penge, tid og plads med Expression Home-serien af trådløse printere i kompakt design med mulighed for at udskrive på farten.

 • Udskriv, scan og kopiér
 • Brugervenlig Wi-Fi-tilslutning og mobil udskrivning fra næsten hvor som helst i verden1
 • Omkostningseffektive, separate blækpatroner
 • Plads til hukommelseskort og LCD-farveskærm til nem fotoudskrivning uden pc leveres med specifikke modeller

Hvis du vil udskrive fotos derhjemme og samtidig har brug at udskrive klare og tydelige dokumenter, er det trådløse Expression Premium-sortiment det helt rigtige for dig. Du kan endda udskrive op til A3-format med XP-900.

 • Udskriv, scan og kopiér. Fax er inkluderet i XP-830
 • Udskriv på farten med mobil udskrivning1 samt Wi-Fi og Wi-Fi Direct-tilslutning
 • Kompakt design - selv for XP-900 med A3-udskrivning
 • Der tilbydes stor LCD-skærm, dobbelte papirbakker og CD/DVD-udskrivning på bestemte modeller

Slip din kreativitet løs med vores Expression Photo-serie, der bruger blæksystem med 6 farver til at fremstille fotos i professionel standard derhjemme. Udskriv direkte fra denne trådløse printer med vores gratis apps til mobil udskrivning1 eller fra den store LCD-touchskærm. Den er også udført i smart, kompakt design.

 • Claria Photo HD-blæk gør det muligt at fremstille holdbare fotos i overlegen kvalitet
 • Speciel papirfødning bagpå til tykkere medier
 • Stor LCD-skærm, dobbelte papirbakker og CD/DVD-udskrivning
 • Ultrakompakte All-in-Ones. XP-960 har udskrivningsmulighed op til A3-format

Find den rigtige printer til dig:

Jeg ønsker at udskrive
op til -størrelse..

ALLE EXPRESSION-PRINTERE

No printers match your selection

Originalt blæk med fremragende værdi

Vores originale blæk er specielt udviklet til at passe til dine behov og leverer den bedste værdi lige som vores sortiment af printere. Alle Claria-sortimenter bruger separate blækpatroner, så du kun behøver at udskifte den farve, der er opbrugt - det hjælper dig med at reducere dine omkostninger.

Vores blæk er designet til at fungere i overensstemmelse med vores printere og papir, hvilket giver dig den optimale kvalitet uden besvær. De er også pålidelige, da de er fremstillet i højteknologiske anlæg, fuldt testede og godkendt til brug.

Claria Premium-blæk til Expression Premium

Udskriv dokumenter i høj kvalitet og enestående, blanke fotos med skarpe detaljer, dybe sorte nuancer og mættede, livagtige farver ved hjælp af dette blæksæt med 5 farver.

Claria Home-blæk til Expression Home

Få økonomiske og pålidelige udskrifter uden at gå på kompromis. Udskriver tydelige, klare tekstdokumenter og blanke fotos i professionel kvalitet.

Claria-fotoblæk til Expression Photo

Opret og fremvis holdbare fotos i enestående kvalitet og med naturlige hudfarver, jævne overgange og dybe sorte farver ved hjælp af dette blæksæt med 6 farver.

Papirsortiment

Få de bedste resultater ved at vælge det rigtige papir til udskrivningsjobbet. Vi har en lang række medier, der passer til alle opgaver, og de er specielt designet til at fungere problemfrit med vores printere og blæk.

SKIP

 
SAMMENLIGN
Close

Sammenlign produkter

3 af 3 valgt

  SAMMENLIGN VALGTE