See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

SE FILMEN

Få en konkurrencemæssig fordel med Epson inkjetprintere

Epsons inkjetteknologi til erhvervsbrug gør det muligt for virksomheder og organisationer i hele Europa at optimere økonomien i forbindelse med udskrivning. Udskiftning af en laserprinter med en Epson inkjetprinter er en nem beslutning, der har fordele, som kan reducere dine omkostninger, øge produktiviteten og mindske energiforbruget.

Spar energi og reducer spild med Epson inkjet

Reducer dine spild- og energiomkostninger markant ved at skifte fra en laserprinter til en Epson inkjetprinter. De producerer op til 99 % mindre spild2 og bruger op til 96 % mindre energi end laserprintere3.

Hurtigere og mere pålidelig udskrivning med Epson inkjet

Skift fra en laserprinter til en Epson inkjetprinter for at spare tid og øge produktiviteten. En Epson inkjetprinter er op til 3,5 gange hurtigere4 end en laserprinter og reducerer vedligeholdelsestid med op til 98 %5.

Se, hvor meget CO2 og elektricitet du kan spare

I uafhængige test brugte Epsons WorkForce Pro-modeller op til 96 % mindre strøm end laserprintere og laserkopieringsmaskiner3. Brug vores beregner til at se, hvor meget strøm og CO2 du kan spare.

FÅ MERE AT VIDE
WF-C5710DWF

Casestudier

Lavere strømforbrug, lavere samlede omkostninger

Se, hvor store besparelser WorkForce Pro-sortimentet kan give dig i løbet af din printers levetid, med vores brugervenlige beregner af de samlede ejeromkostninger.

FÅ MERE AT VIDE

Her køber du

Har du brug for hjælp til at beslutte, hvilken Epson inkjetprinter du skal skifte til? Find din nærmeste Epson produktforhandler.

FÅ MERE AT VIDE

En udskrivningstjeneste til en fast pris, der giver dig kontrol

Print365 tager sig af alle dine udskrivningsbehov - store og små - til faste lave priser og giver dig fuld kontrol og indsigt i din udskrivning og gør den nem at administrere. Det er en udskrivningspakke med fuld service, som fjerner besvær, omkostninger og spild.

FÅ MERE AT VIDE Print365
Print365 printer

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om vores inkjetsortiment til virksomheder, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

STILLER DU ANDRE KRAV?
Felter, der er markeret med *, er obligatoriske

1Besparelse er baseret på farve-CPP (pris pr. side). Sammenligning er foretaget med de 10 mest solgte farvelaserprintere med en udskrivningshastighed på 1-30 sider pr. minut i Vesteuropa samt Central- og Østeuropa som defineret af IDC i 12 måneder op til juni 2017. CPP-data er taget fra GAP intelligence-rapporten for august 2017 og er et gennemsnit af priser set i Tyskland, Frankrig og Storbritannien (med værdien i euro som angivet af GAP). Epsons værdier er baseret på vejledende pris for XXL-blækpakker (5.000 siders kapacitet i henhold til IEEE/ISO 24711/24712). Prisen for konkurrerende modeller var den lavest tilgængelige pris pr. side.

2I uafhængige test producerer Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller op til 99 % mindre spild end laserprintere og kopimaskiner.
Som testet af BLI på bestilling fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 sammenlignet med et udvalg af konkurrerende maskiner.

3Som testet af BLI på bestilling fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 sammenlignet med et udvalg af konkurrerende maskiner. Modeller udvalgt af Epson baseret på data fra IDC på de fem mest solgte modeller på verdensplan i A4-kategorien 11-20 sider pr. minut og A3-kategorien i segment 2 ved brug af kun en af hver motortype med tilføjelse af en A3-enhed fra HP.
Strømforbrug beregnes i Wh for 5 minutters udskrivning i sammenligning med laserprintere og kopimaskiner.

4I uafhængige test er Epsons WorkForce Pro-modeller op til 3,5 gange hurtigere end laserprintere og farvekopimaskiner for udskrivning af første side.
Som testet af BLI i løbet af to måneder frem til april 2017, FPOT (First Page Out Time - tid for udskrivning af første side) efter dvaletilstand natten over, i forhold til alle konkurrerende maskiner, der er testet på udgivelsestidspunktet.
FPOT er fra dvaletilstand natten over, hvor enheden er inaktiv, og tiden målt i sekunder omfatter opvarmning, behandling, billedbehandling og levering af en enkeltsidet testfil i bakken.

5I uafhængige test kan Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller afkorte tiden på vedligeholdelse med op til 98 % sammenlignet med laserprintere og laserkopimaskiner. Som testet af BLI på bestilling fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 sammenlignet med et udvalg af konkurrerende maskiner.