Få en konkurrencemæssig fordel med Epson inkjetprintere

Epsons inkjetteknologi til erhvervsbrug gør det muligt for virksomheder og organisationer i hele Europa at optimere økonomien i forbindelse med udskrivning. Udskiftning af en laserprinter med en inkjetprinter fra Epson er en nem beslutning, der giver flere fordele, blandt andet mulighed for at reducere strømforbruget, øge produktiviteten og nedbringe mængden af affald.

Gør produktiviteten bedre

Skift fra en laserprinter til en inkjetprinter fra Epson for at spare tid og øge produktiviteten. En inkjetprinter fra Epson er op til 3,5 gange hurtigere2 og kræver op til 98 %3 mindre indgriben fra brugerens side i forhold til en laserprinter.

Se, hvor meget CO2 og elektricitet du kan spare

I uafhængige test brugte Epsons WorkForce Pro-modeller op til 96 % mindre strøm end laserprintere og laserkopieringsmaskiner3. Brug vores beregner til at se, hvor meget strøm og CO2 du kan spare.

FÅ MERE AT VIDE
WF-C5710DWF

Produkter

Casestudier

Lavere strømforbrug, lavere samlede omkostninger

Se, hvor store besparelser WorkForce Pro-sortimentet kan give dig i løbet af din printers levetid, med vores brugervenlige beregner af de samlede ejeromkostninger.

FÅ MERE AT VIDE

Her køber du

Har du brug for hjælp til at beslutte, hvilken Epson inkjetprinter du skal skifte til? Find din nærmeste Epson produktforhandler.

FÅ MERE AT VIDE

En udskrivningstjeneste til en fast pris, der giver dig kontrol

Print365 tager sig af alle dine udskrivningsbehov - store og små - til faste lave priser og giver dig fuld kontrol og indsigt i din udskrivning og gør den nem at administrere. Det er en udskrivningspakke med fuld service, som fjerner besvær, omkostninger og spild.

FÅ MERE AT VIDE Print365
Print365 printer

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

FÅ MERE AT VIDE

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om vores inkjetsortiment til virksomheder, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

STILLER DU ANDRE KRAV?
Felter, der er markeret med *, er obligatoriske

1 Testet af BLI i løbet af to måneder frem til februar 2015 efter anmodning fra Epson. Konkurrenternes modeller er udvalgt blandt de ti mest sælgende leverandører af MFP-farvelaserprintere, baseret på IDC EMEAR-data for 2015 i kategorien af A4-farvelaserprintere med en udskrivningshastighed på 11-30 sider pr. minut. Strømforbrug beregnes i wH for 5 minutters udskrivning i sammenligning med laserprintere og kopimaskiner.

2 Testet af BLI i løbet af to måneder i februar 2015, FPOT (First Page Out Time - tid for udskrivning af første side) efter dvaletilstand natten over i forhold til alle konkurrenternes maskiner, der er testet på udgivelsestidspunktet. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.eu/inkjetsaving.

3 I uafhængige test kan Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller afkorte tiden på manuel vedligeholdelse med op til 98 % sammenlignet med laserprintere og laserkopimaskiner. Testet af BLI i løbet af to måneder frem til februar 2015 i forhold til et udvalg af konkurrenternes maskiner efter anmodning fra Epson. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.eu/inkjetsaving.