Vi tilbyder alt til dit hjemmekontor, herunder erhvervsinkjetprintere, kompakte printere, trådløse printere, Wi-Fi Direct-printere, erhvervsscannere, multifunktionsprintere og erhvervsprojektorer.

DIT HJEMMEKONTOR

Når du driver forretning fra hjemmet, er økonomisk og pålidelig teknologi i høj kvalitet vigtig for at sikre, at dit kontor kører effektivt.

Teknologi, der giver dig mulighed for at fokusere på dit arbejde.

Når du har brug for at fokusere på resultater, skal dit kontorudstyr fungere optimalt for at sikre, at du kan fokusere på dit job. Lad os støtte dig med vores smarte teknologi, så du kan køre en effektiv forretning uden nedetid eller uddannelse i at bruge it.

Spar penge på udskrivning

Vi har alle brug for papir til at henvise til og skrive notater på. Og da udskrivning skal være så problemfri som mulig, er vores erhvervsinkjets designet til at levere pålidelig og omkostningseffektiv udskrivning, der nedsætter prisen pr. side med op til 50 %1 og letter presset på dine udgifter.

 • Reducer påvirkning

  Da miljøpåvirkningen er noget, der skal tages hensyn til, bruger vores inkjetprintere til erhvervslivet op til 80 % mindre energi2.

 • Præsenter med tillid

  Levér en smart demonstration på møder eller på kontoret med vores lysstærke projektorer med livagtige farver.

 • Gør forretning overalt

  Bliv mobil ved at udskrive trådløst, via mail eller fra Cloud til din printer fra Epson.

 • Til alle dine kontorbehov

  Reducer rodet på kontoret med vores 4-i-1-modeller, der sparer dig både plads og penge.

 • Udskriv fra mobile enheder

  Du elsker din Android eller iOS-tablet eller smartphone. Udskriv nemt fra disse med iPrint-app'en.

 • Spar penge på blæk

  Du spilder ikke blæk – eller penge – med separate blækpatroner, da du kun skal udskifte den farve, der er brugt op.

 • Direkte forbindelse

  Drop kabler og opret direkte tilslutning til din printer med Wi-Fi Direct.

 • 1) Sammenligning foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprinterne og multifunktionsprinterne i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 1. kvartal 2013 som registreret af IDC. Omkostning pr. side er beregnet ud fra producenternes officielle listepriser for tonerpatroner og offentliggjorte kapaciteter i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien pr. juni 2013.


 • 2) Sammenligning med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 1. kvartal 2013 som rapporteret af IDC. Strømforbruget er beregnet ud fra producenternes udgivne data for udskrifts-/gennemsnitstilstand i juni 2013.